Välkommen till Hellstrands golv AB

Vi har erfarenheten och ideérna.
Gör ett besök hos oss om du behöver råd och tips för ditt hem.

Få en prisförfrågan!

Få ett kostnadsfritt prisförslag på golvläggning  av lägenhet, bostad, kontor…

Vår kunskap - er trygghet

Läs mer om vårt sortiment och
vårat tillvägagångssätt 

Produkter & tjänster

Med många års erfarenhet inom golvbranchen kan vi på Hellstrands Golv erbjuda dig vår expertis inom området golv. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att fräsha upp golven i ditt hem och om du känner att du behöver hjälp så gör vi gärna arbetet åt dig.

Hos oss hittar du...

Plastmattor

Trägolv

Plastmattor

Plastmattor

Plastmattor

Plastmattor

Plastmattor

Plastmattor

Vår kunskap - er trygghet

Det är idag cirka 50 år sedan Åke Hellstrand startade Hellstrands Golv på Skönsmon och 15 år sedan undertecknad tog över rörelsen. Vi har genom årens lopp funnits på Skönsmon, Södermalm, Södra Järnvägsgatan samt på Köpmangatan 14 och Kolvägen 15. Vi har nu etablerat oss i våra nya lokaler på Bergsgatan 126 och från att ha varit ett litet företag har vi vuxit till 11 anställda.

Verksamheten har verkligen genomgått stora förändringar sedan starten. Från 1970-talets textilboom till 1980-talets högkonjunktur samt stora delar av 1990-talets stora nedgång, har vi alltid försökt anpassa oss till vad marknaden eftertraktar. På senare år har vi svängt från ett stort utbud av plastgolv mot ett minst lika stort utbud av tunna trägolv och laminatgolv.

Vi kan i dagsläget erbjuda högkvalitativa golv till riktigt bra priser. Kakel och klinker tas direkt från Panaria som är Italiens femte största fabrik och då leveranserna sker utan några mellanhänder kan vi hålla en mycket bra prisnivå på riktiga kanonprodukter. Lägg därtill våra kunniga hantverkare, både vad det gäller plastgolv, trägolv samt kakel och klinker, vilket ger oss möjlighet att tillgodose era behov av att snygga till i hemmet.

besök oss

Bergsgatan 126,
853 50 SUNDSVALL

Ring oss

060-15 90 05

Maila oss

info@hellstrandsgolv.se

OFFERT

Fyll i formuläret så återkommer
vi med en offert till dig!